Wifi adapter nem működik, hogy orvosolhatnám? Több lent
Eszközkezelőben az "egyéb eszközök" kategóriában jelenik meg, nem a hálózati adaptereknél. Bluetooth és egyéb eszközökben azt írja: "A beállítás csak részlegesen sikerült. Csatlakozzon az internethez"
Előre is köszönöm a segítséget!
Lehet behalt. Nem igazán szokott szoftveres hiba előjönni wifinél. Koszolódott csatlaklzóval sem találkoztam. Antennahibánál nem lenne ilyen üzenet, szimplán csak xar lenne a jelerősség.
A laptopokban cserélhető a wifimodul, de általában szigorú whitelist van, tehát csak az előre engedélyezett típusok rakhatók bele. (Utána kell járni). B lehetőség: USB-s vevő, pl ilyen pici: [link]
Ha asztali adapterről van szó, akkor viszont lehet cserélgetni a slotokban, kipróbálni másik gépben. Stb. Ha üres volt a.slot, akkor lehet tele van mocsokkal
Köszi!
Tényleg, azt elfelejtettem írni, sub-s adapter asztali géphez. Eddig kábellel neteztem, de most máshol van a gép, ezért wifi sticket használok. Több slotot próbáltam, sehol nem jó. A típusa: Tp-link TL/WN821N
Tp-link, ez a baj. Alapból fel kellene ismerni, nem még drivert töltögetni, na de hogy, ha nincs net kapcsolat. Besz@rás. Ezek be tudnak halni.
A száma ismerős, ez nem egy mai darab.
Felesleges bűnbakot választani meg toporzékolni.
Mindennek kell driver. Beépítve a telepítő iso-ba csak a leggyakoribbak vannak,így is elég nagy a mérete.
Úgyhogy vagy hálózatra kötöd hogy letöltse. Vagy más gépen letöltöd pendrivera és beadod neki (ha megtalálod).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!