Ez az sfp modul kompatibilis ezzel az sfp hálózati kártyával?
Figyelt kérdés
Tehát ha beleteszem a gépbe ezeket akkor működni fog?
A másik 2 gépben is lenne egy sfp hálózati kártya meg ez a moca sfp modul. És koax kábellel össze lennének kötve a gépek. Valamint lenne egy ilyen moca adapter is: [link]
2022. júl. 1. 15:13
1/3 anonim válasza:
Mint azt már írtam egy előzőleg általad nyitott topikban: fizikailag belemenne, gyakorlatilag meg a bővítőkártyának a firmwarétől függő hogy működik-e.
De az ilyen összevissza megoldások, amiket ezekkel a nem szabványos SFP-kkel meg koax kábellel össze akarsz szenvedni, nem célravezetőek. Ajánlatos lenne egy rendes csavart érpáras - lehetőleg CAT7-es - kábelezést megvalósítani - azon elmegy a 10 Gbps-os 10GBASE-T Ethernet 100 méterig - szóval időtálló megoldás.
3/3 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy fizikailag belemenne, de azt nem, hogy működne-e. De írtam nekik, majd megmondják.
2022. júl. 1. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!