Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek jó lesz így ez a...

Szerintetek jó lesz így ez a pc vagy jobban is össze lehetne rakni?

Figyelt kérdés

A keret 535e ft

És ezek rendelnem bele a pcxrol:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. aug. 7. 14:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
54%
Fogd már fel amit ketten is magyarázunk hogy az egy gyujtooldal.
2022. aug. 8. 09:00
 22/29 anonim ***** válasza:
60%
Ellenben egy sima atveros oldal is bekerulhet a listába ha fizet... És értsd már meg hogy bizonyos alkatrészek esetében jóformán 0 kockázat a használták vásárlása. Segítek, ramokra sokszor szerinted miért van lifetime gari? Mert nem nagyon romlanak el.
2022. aug. 8. 09:04
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Boltok 99% -a amit feldob vadiúj garanciás terméket árul. Fogd már fel végre
2022. aug. 8. 09:05
 24/29 anonim ***** válasza:
10%
#23 emag, extreme digital, ipon, pcx, alza, Euronics, bestbyte stb ezek ketlem hogy barkit atvernenek
2022. aug. 8. 09:06
 25/29 anonim ***** válasza:
67%
Jó neked felesleges tényleg bármit írni. Nem sikerült értelmezni h nem vállal kockázatot a használt dolgokkal bizonyos esetekben
2022. aug. 8. 09:09
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
arukereson mindent bolti áron adnak a használt cuccokat arról lehe észrevenni hogy irreálisan olcsóak...
2022. aug. 8. 09:14
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

nyilvánvaló, hogy akár 100-150ezret is lehet spórolni, ha az ember alkatrészenként veszi a gépet, mintsem konfigot venne, összeszerelve, egy boltból

de ki a fasznak van kedve 14 helyre elmennie, hogy 14 féle garanciával szerelgessen magának...?

2022. aug. 9. 18:45
 28/29 anonim ***** válasza:
80%

#27 nincs egy hónapja hogy 750 ezerért vettem gépet a PCX-ről. Én válogattam össze a hardvereket, ők meg 6 ezer forintért összeszerelték, 1500 forintért házhoz hozták.

Megmutatom a számlát neked, és kiszámolhatod mennyit "buktam" azzal hogy nem 100 helyről vettem az alkatrészeket, hanem egyről.

De elárulom neked, hogy nagyon nagy zsidóskodással is max 30-40 ezer forintot spóroltam volna. Ebből levonjuk a kb. 8 futár árát, akkor ott vagyunk hogy majdnem nullán vagyok.

Egyébként nem kell ehhez 200IQ, hogy tudd ma már nem engedhetik meg maguknak a webshopok, hogy mindent horror áron áruljanak, különben a kutya sem vásárolna tőlük.

2022. aug. 9. 19:13
 29/29 A kérdező kommentje:

Vissza térhetnenk az eredeti kerdesre?

Jó konfigot raktam össze?

Mindenkép 1 webshopból vasarolnek mert úgy egyszerűbb garanciaztatni.

2022. aug. 9. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!