A core 2-es gépeket már ingyen is hozzád vágják?
Egy haveromnak van 4 darab és azt mondja nem tudja eladni őket még 3 ezer ft-ért se már.
Core 2 E8500
4gb ram
500gb hdd
Azt mondja ezek vannak benne.
ma 18:27
" ingyé kéne "
1-es kommentelő szerint 1 darab krumpli is ennyit tud,tehát szinte semmit,9-es kommentelő szerint meg velem van a baj hogy nem jól hirdetek.
Ne tarhálj már, a hardverapró tele van ilyenekkel b+ :D
/OFF:
"Ennyi erpvel egy P4 EE is soakt fogyasztott. De ezeket ma már nem is az vásárolja aki mindennapi használatra szeretné"
Persze a P4EE is sokat fogyasztott meg az Athlon 64 X2 6400+ is meg az összes high-end proci. Nyilván napi használat ezek közül már egyik sem jó - talán még C2Q-dal el lehet netezni, de ezekhez képest ma már egy telefon is atomerőmű.
Akinek meg retrózásra kell az meg különlegesebb darabok után hajt azok meg más kategória :D
Nekem is van még LGA775-ös rendszer a polcon, van mert fun de nyilván én sem használom csak szökőévente egyszer. :D
Kérdező ! hirdesd úgy hogy ingyenesen elszállítod az elektronikai hulladékot
ahogy a koldus fajtád ismerem szépen érte is mennél a lopott talicskával ha valaki írna :D
ma 18:54
"Nekem is van még LGA775-ös rendszer a polcon, van mert fun de nyilván én sem használom csak szökőévente egyszer. :D"
Dehát ha ennyire semmire való és ritkán használod miért nem adod nekem elektronikai hulladékba? Egyébként az oldalon már kaptam itt egy kollegátol ingyen 2x4gb ddr3-mma hyperx memoriat ami szerinte semmit nem ért.
ma 18:46
foxpost feladásba minden csomag 1500ft a feladás és eleve nem törékeny ha még nem is csomagolja be alaposan akkorsem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!