Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kulcslyuk a számítógép házon?

Kulcslyuk a számítógép házon?

Figyelt kérdés
Vettem egy régebbi Fujitsu asztali PC-t és a gépház elején van egy kulcslyuk szerű és nem is tudom felnyitni a gépházat. A kulcs nélkül nem lehetséges?

2022. aug. 4. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Kinyitni ki lehet, de elég nagy roncsolással jár.

Úgy emlékszem, hogy ezek a számítógépház zárak mind egyformák. Ezért azt tudom javasolni, hogy menj el egy számítógép szervizbe és érdekllődj, hogy nincs-e kulcsuk a Fujitsu gépházhoz.

2022. aug. 4. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:
#1 vagyok Annyit még hozzátennék, hogy ha sikerül kinyitni, azután már viszonylag könnyű a zárat eltávolítani(otthon úgysincs rá szükség). Lgefeljebb egy luk marad a helyén, de legalább jobban szellőzik.
2022. aug. 4. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Legfeljebb
2022. aug. 4. 14:49
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Autó vásárláskor is szóvá tenném hogy csak az autót kaptam meg de a sluszkulcsot nem... 😐
2022. aug. 4. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:

"Vettem egy régebbi Fujitsu asztali PC-t"

Pontos típus?

"és a gépház elején van egy kulcslyuk szerű "

Mármint ilyen?

[link]

mert az nem a számítógépházat zárja, hanem a billentyűzetet:

[link]

2022. aug. 4. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Amivel én találkoztam régebben, azoknál a tápot szakította meg a körzáras kapcsoló.
2022. aug. 4. 19:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy keményebb dróttal ki lehet nyitni. Ha lámpával belenézel akkor látszik hogy kell meghajtani. 15+ éve osztálytársaim így loptak ki egy nagycsomó DDR ramot iskolai gépekből.
2022. aug. 4. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Húsz éve megmaradt a 250-es gépből a kulcs, ma a kulcskarikán hordom. A gép régen nincs meg, de ez megmaradt.
2022. aug. 4. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!