Alaplap: felpúposodott kondenzátor mit okoz a működésben?
Mit okoz az alaplap működésében a felpúposodott kondenzátor?
Mik az első jelek, miben nyilvánul meg?
Milyen alaplapot érdemes venni, ahol garantáltan átálltak a "nem felpúposodó" kondenzátorok alkalmazására?
Volt olyan alaplapom, ami 3 púpos kondival évekig hibajelenség nélkül elment, de olyan is, ami 1 púpossal már elindulni sem volt hajlandó. Kicseréltem, utána tökéletes lett mindegyik. Ez szerintem attól függ, hogy konkrétan az adott kondenzátoroknak mi a funkciójuk az alaplapon.
A jelenleg újként kapható alalplapok előbb fognak technikailag elavulni, mint hogy a kondenzátoraikkkal bármi is történne. Úgyhogy innentől kezdve a szimpátia és a felhasználás döntheti el, hogy milyen alaplapot vegyél.
#1 vagyok Nem kell hozzá speciális páka. Nekem sincs.
Egy ilyen pákám van:
És én sem úgy születtem, hogy tudtam kondenzátort cserélni. De rávitt a kényszer, mert kaptam néhány úgymond rossz monitort, amik nem kapcsoltak be, vagy bekapcsolt, de azonnal le is. Nos ezeken gyakoroltam és 4-ből 4-et kondenzátorcserével megjavítottam. Így utólag azt mondom, hogy nem egy agyműtét, de ha meg akarod próbálni, inkább valami tényleg fölösleges panelen gyakorolj előtte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!