Egy ilyen ventilátor megfelelne egy LGA775 hűtőre?
Van egy 775 hűtőm, amin sikerült tönkretennem a ventilátort (túl magas feszültséget adtam neki), de a hűtőborda az kiváló állapotban van. Arra gondoltam, hogy vennék egy ilyet, és kábelkötegelővel rárögzíteném a bordára. Egy Core 2 Duo E8500-hoz kellene. A max fordulatszáma kb akkora, mint a tönkrement ventilátoré, és 4 pines a csatlakozó, a méret is stimmel.
Szia!
A ventidnek nem kell semmilyen hőt átvennie a bordáktól, simán odakötegelőzheted.
Egy ventilátor tulajdonságait művészet kalibrálni, ezért nem fontos külön ventilátort venned külön erre a bordára.
Figyelmedbe ajánlom a Fan showdown műsort a Major Hardware youtube-s csatornán. Linkje: https://www.youtube.com/c/MajorHardware
Nyugodtan rábarkácsolhatod gyorskötözővel. E8500-hoz bőven elég. Nekem is van néhány ilyen barkácsolt hűtőm és semmivel sem rosszabbak, mint a gyári.
A #2 által linkelt Spire hűtőt meg ne vedd! Nekem van egy. A bordája kb az alufólia vastagságával vetekszik. Semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!