Ráfröccsent a pillanatragasztó a monitorra. hogyan tudom eltávolítani?
Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 23:47
11/21 anonim válasza:
Teljes erobol racsaptal a tubusra, vagy ezt hogy sikerult osszehozni?
13/21 anonim válasza:
Létezik pillanatragasztó eltávolító. Szépen fel lehet "áztatni" a felületekről. Keress rá eMAG áruházban.
14/21 anonim válasza:
Lakkozott asztalról leszedtem borotvapengével.... szóval mielőtt hülyeségnek állítasz be valamit először kérdezz.
15/21 Szirty válasza:
"Lakkozott asztalról leszedtem borotvapengével"
Én elhiszem.
Ahogy azt is elhinném ha azt írnád, hogy vasúti átjáró piros jelzésén áthajtottál és semmi bajod nem lett.
Ugyanakkor ha ezután azt gondolnád hogy ez mindig sikerülni fog és másoknak is javasolnád az nagy baj lenne.
Szerintem a pillanatragasztó különböző anyagokkal különbözőképpen kerül kapcsolatba és hát a lakkozott fa asztal meg a monitor felülete hogy úgy mondjam eltérhet...
16/21 anonim válasza:
Minél porosabb koszosabb összetapogatottabb a képetnyő (v asztal) annál valószínűbb hogy nem tapadt rá és könnyen lejön. Ezért nem takarítok. ;-)
17/21 anonim válasza:
Veszíteni nem fog vele semmit.
18/21 Szirty válasza:
"Veszíteni nem fog vele semmit."
Esetleg egy monitort...
19/21 Szirty válasza:
Főleg ha nekimegy acetonnal, ahogy azt javasolták!
20/21 anonim válasza:
Mondjuk ha rajta a pillanatragasztó az szebb, de ha finoman pengével felpattintja róla akkor semmi baja nem lesz, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!