Ráfröccsent a pillanatragasztó a monitorra. hogyan tudom eltávolítani?
Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 23:47
1/21 anonim válasza:
Nem nyúlsz hozzá. Másnap ha már megszáradt talán le tudod pattintani.
2/21 anonim válasza:
Nem sok esély van rá, de majd holnap próbáld meg óvatosan leszedni, de nem látok sok esélyt arra, hogy karcolás nélkül az le fog onnan jönni.
3/21 anonim válasza:
Ha nagyon de tényleg nagyon finom kezed van akkor borotvapengével le lehet fejteni óvatosan.
4/21 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy lelehesen szedni. De a fene se tudja lehet hogy van olyan anyag ami esetleg képes oldani. Ha csak pár csepről van szó, akkor esetleg lecsiszolni ovatosan. Vagy legalább annyira elvékonyítani, hogy már alig lehessen látni.
5/21 anonim válasza:
Aceton... legtöbb pillanatragasztót fel lehet vele szedni.
6/21 anonim válasza:
Acetont meg ecetet ajánlanak. Elöször az ecetet érdemes kiprobálni, mert az kisebb esélyel teszi tönkre a műanyagot.
7/21 P.O.C. válasza:
Nem sok esély van roncsolásmentesen leszedni.
Én is szoktam szerelgetni a számítógép asztalon, de mindig letakarom a monitort egy rossz ronggyal. Mert jártam már úgy hogy forrasztottam előtte és folyasztószer került rá. Még az is alig jött le. Ha sötét a monitor még mindig lehet látni kicsit a nyomát.
8/21 Noren1989 válasza:
Ha van debonder otthon, akkor azzal.
10/21 anonim válasza:
Uram atyám, miket ajánlgatnak itt(borotvapenge, csiszolás, aceton). Esélytelen. Attól szupererős, hogy nem jön le. Acetont meg ne próbáld, oldja a műanyagot. A borotvapengét, meg a csiszolást meg nem is kommentálom. Ez sajnos így marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!