Létezik hogy ennyitől tönkre ment a videókàrtyàm ?
Nem voltam otthon és az asztalomról a kisöcsém le ejtette a géphàzamra a kis asztali ventilátorom. Szóval rá esett a gépházra, és mire haza értem ez az eset után, egy napra rá, azzal fogadott hogy nem működik a gép. Vagyis működik, mert bekapcsol és forognak a ventik, csak épp a monitoron nem jön be semmi. Full sötét.
U.I. és amit észre vettem, bekapcsolás után a videokártya 5-6 másodpercig forog és aztán leáll. De a gép indításkor csipog, és minden más rendben van sztem. Csak a monitor nem ad képet, és a videokártya ventije nem forog csak az elején egy rövid ideig.
Szerintetek mi lehet a gond ? Tönkre ment az Imádott videókàrtyàm?
Ezzel az okkal vihetem egyáltalán szervízbe a kártyát? Még garanciális
"videokártya 5-6 másodpercig forog"
Ha ventilátora forog az oké, de ha tényleg a videokártya forog, akkor ott a hiba 🤣
Mondjuk elotte kiprobalhatnad a kartyat egy masik gepben.
A ventik eddig fullon forogtak? Mert a passziv hutes miatt leallnak a ventik terheles nelkul.
Es lehet a monitorod is hibas, nalam az volt a gond, elore en is a gepben kerestem a hibat.
De a monitorom miért ? Mitől? A monitor abszolút nem világít a LED fénye, se mikor bekapcsolnàm, se semmikor. Teszem hozzá a kártyàn való logó világít, annak ellenére hogy a ventilátorok nem forognak, csak egy kis ideig.
U.I. és szerintem a szövegemben félre értettél valamit, mert a VGA nem sípol, a gép pittyeg bekapcsolàskor. Ami normális, mert azt jelzi ezzel hogy minden indításra kész. (Az a rövid pitty)
De a monitorom miért ? Mitől?
Mert csak. Vagy mert regi, vagy az is kapott egyet az ventilatorbol.
Probald a gepet radugni tv-re, vagy kerj egy monitort valamelyik haverodtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!