Processzorom alapjáraton 50-60°C de játék közben felmegy akár 90°C-re is. Nem tudom,hogy ez mennyire gond mivel 6 hónapos még a processzor. Mennyire gond?
INkább hanyagold az OC-t. A legtöbb videokártyához teljesen elég az 5600X OC nélkül is,ha nincs valami RTX3090Ti-d akkor tök feleslegesen kínzod.
A legolcsóbb Kraken X53 amit találtam az 50 rugó. Teljesen felesleges arra a processzorra. Max15-ért kapsz olyan kéghűtőt ami kényelmesen lehűti.
#1 Köszönöm a válaszod. Ha ez normális akkor megnyugodtam :D
#2 Hát. Gyárilag lett oczva én meg nem szivesen bántom a processzor órajelét stb. Illetve hűtés téren AIO hűtést szeretnék jobban. Illetve olcsóbban hozzá tudnék kerülni a fentebb leirt hűtőhöz.
#7 nekem laptopom van rtx 3050ti meg i7-12700h de szeret 83 fokig is elmenni ha max grafikai beálitások melet játszok.
de laptopnál normális. télen meg lentebb lesznek hőfokok
"Gyárilag lett oczva"
Az milyen? Milyen gép ez egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!