Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elvileg külső periféria...

Elvileg külső periféria zárlatot kell keressek mert random idő szerint leáll a gepem mi a leggyorsabb módja a hiba megtalálásának?

Figyelt kérdés
Elvileg külső periféria zárlatot kell keressek mert random idő szerint újra indul a gépem . Volt szervizbe a gépem 5 napom keresztül , letesztelték átnézték a gépet nem jelentkezett a random ujra indulások amíg ott volt ,haza hoztam 10 perc után újra indult a gépem . Vettem új táp kábelt arra gyanakodtam de nem az volt a ludas ,utana mondta nekem a szerelo miután bele nézett az esemény naplóba külső perifédia a lesz a hiba oka mert zárlatos , most akkor egyesével cserélgessem az egeret ,billentyűzetet , fejhalgatot , és utolsó sorban a monitort ? Vagy van ennél jobb módja a hiba megtalálásának?

2022. júl. 21. 06:11
 1/3 Gyakori93 ***** válasza:
Nézd meg az összes USB aljzatot. Lehet hogy az egyik 5v érintkező le testel. Ha ez a gond, csak vissza kell hajlítani.
2022. júl. 21. 06:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Random idő szerint kapcsol ki valamikor napokig nem kapcsol ki de valamikor 10-15 percenként akkor is érdemes ránézni ?

Az USB-re? Mert azt mondta nekem a Szerelo ha nem egyből kapcsol ki amint besúgók valami eszközt elvileg annak nem lenne baja

2022. júl. 21. 07:06
 3/3 P.O.C. ***** válasza:

"most akkor egyesével cserélgessem az egeret ,billentyűzetet , fejhalgatot , és utolsó sorban a monitort ? Vagy van ennél jobb módja a hiba megtalálásának?"

Pontosan ezt kell tenned. Egyet kiiktatsz, majd teszteled. De az eseménynapló szokott nagy ökörségeket közölni. Még áramhálózati hiba is lehet, pl feszültség ingadozás, földhurok, stb. ami a szervizbe értelem szerűen nem jelentkezett.

2022. júl. 21. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!