Kell új tápegység egy rtx 2080 super-hez?
Proci: Ryzen 5 1600
Ram: Hyper x fury 2x8gb DDR4 2400mhz
Alaplap: Gigabyte AX370-Gaming 3
Tápegység: FSP hyper M 600W
Videokártya: Msi gtx 1650 gaming x 4gB
"Legjobb tápegység széria
• be quiet! Dark Power Pro 12
• be quiet! Pure Power 11
• Corsair TX-M
• Fractal Design ION
• Seasonic Focus SGX
• Seasonic Prime TX"
Szerintem most, 2022-ben rengeteg nagyon jó márka létezik.
Nyilván, van akinek csak az Intel vagy Iphone vagy Nvidia vagy ...
Vannak ilyen vallásosak.
A lényeg, hogy aki tápot szeretne vásárolni, annak a minőségéről maga a gyártó ad tanúbizonyságot a garancia idő hosszával.
Minél több (minőségi tápoknál jellemzően ez most 8-10 év) annál stabilabb, jobb a technológiája.
- Újságírói díjat a cég marketingese "nyer", nem a technológia már jó ideje. Én nem hiszek egynek sem. Bármit reklámoznak amiért fizetnek...
Hát a seasonicról rengeteg pozitiv visszajelzés van ahogy a be quiet-ről is már régóta és tényleg jó tápnak számítanak. psu tier listen is előkelő helyen szerepelnek tehát ezek nem az alja kategória.
Nem írtam hogy ezek rossz márkák, én személy szerint is jónak tartom most őket. De nem csak ezek vannak.
Sok másik márka 10 év garival árul tápokat és hidd el, hogy ha nem bírnák ki nem tennék, mert veszteségbe fordulna a termék vonal pl. 5 év múlva.
Attól hogy nem fizetnek újságíróknak mert más a marketing irányvonal, még ezek is jók.
tudom hogy vannak ezeken kivül is jó tápok.
ott van fsp széria vagy EVGA esetleg a corsair , super flower, cooler master stb ezek is felső kategóriásak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!