RTX 2060 super tápegység?
Elég-e ez a táp az alábbi géphez? fsp raider 550w silver (a mostaniban 1070 mellett ez van, szóval csak a videókártyát cserélném le)
ryzen 5 3600
rtx 2060 super 8gb OC
16gb ddr4 ram
ROG B450-F
#1.Nem tudom milyen fanclub-ról beszélsz, de ha neked a tesztek nem számítanak semmit csak a márkába vetett hit szívesen ajánlom az ezotéria kategóriát.
Kérdező:
A VGA fogyasztása nem változik jelentősen szóval maradhat igazából.
A hírhedt Raider S olyan 400W körüli fogyasztásig még rendben van, de azért egy R9 290X-t nem kötnék rá.
Van róla sok-sok teszt, a GYK-n is sokszor megvitattuk nem veszélyes, de nem is tartozik a legjobbak közé még a belépőkategóriában sem.(most megkapod ezt System Power 9 néven némi módosítással)
#3: Egyáltalán nem olyan jó mint amilyennek be van állítva. Nem technikailag, egyéb téren vannak hiányosságai:
-Fix, merev kábelek, papír kaszni, ventiből csak 120mm fért bele(??!), spórolás a jó ár érdekében erősen látszik rajta. Nem venném, igaz én nem is vehetném, hiszen SFX-L a max méret amit a gépházam fogad, de akkor sem venném ha százan ajánlanák, engem nem győz meg, hiába az ultra-szuper-mnegazseniális minősítés techpowerup által. A saját kategóriájában, ár-érték arányban viszont kiemelkedő, az biztos, de nem sorolnám egy SF Leadex platinum fölé.
Szó nincs holmi fanatizmusról.
#4.De ha pedig technikailag nézzük igen is ott van a szeren.
Legutóbb jó pár éve a Vengeance biztosított kedvező áron felsőkategóriás teljesítményt de nyilván ott is máson spóroltak.
25 ezer alatt talán a legjobb vétel és bátran ajánlható ezektől függetlenül.
A Leadex Platinum egy egészen más kategória persze, de sokkal drágább is.
Nem mellesleg ha nincs OC-ról szó kidobott pénz egy System Power 9-hez képest.
Én sem vagyok elvakult, próbálom objektívan nézni.
Nálam inkább csak moduláris táp játszik csak, így eleve ki is esett...
Lepontozást nem értem, GYK színvonal amikor érzelmek vezérlik.
Ráadásul amikor hülyeséget állítanak az is 100%-os:
De továbbra is én írok hülyeséget, mert ha egy felhasználónak nem jön be valami szubjektívan akkor az szar...(sajnálatos hogy az egyetlen normálisnak mondható kategória is elszemetesedik...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!