Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez kamu hirdetés lehet? (RTX...

Ez kamu hirdetés lehet? (RTX 3090 unibolt.hu)

Figyelt kérdés

[link]

Mindenhol ilyen 800-900 között van az ára ennek a kártyának, csak ez a bolt árulja ennyiért.

Kamu lehet, és csak ilyen "vevő csalogató" click bait hirdetés?

2022. júl. 17. 07:43
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Tényleg jóval olcsóbb, mint a többi Lehet ez olyan szürke import, hogy külföldről hozták be valahogy olcsón (Garancia annyira ott nem mérvadó. Viszont van 2900 vélemény az eladóról tehát lehet jó a kártya. Max utánvétellel venném
2022. júl. 17. 08:03
 2/10 anonim ***** válasza:
26%
még ez is horror ár érte
2022. júl. 17. 08:21
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Én is mindig olyan webshopból rendelek ahol ki van írva:

- Nincs személyes áruátvétel.

- Nincs személyes ügyfélszolgálat.

- Nincs telefonos ügyfélszolgálat.

- Csak előre utalással lehet fizetni.

Mert így tudom hogy fizetés után nincs gond (többé nem hallok felőlük).. :P

2022. júl. 17. 10:02
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
#3 megnéztem a weblapot amit kérdező linkelt és weblap alján van email meg egy telefonszám feltüntetve illetve az arukereso szerint megbizható bolt
2022. júl. 17. 10:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Árukeresőn valóban ez a legolcsóbb ajánlat, de ott a többi üzlettől eltérően az "egyéb ajánlatok" kategóriában van, amire ezt írja az Árukereső:

Azon ajánlatok jelennek meg ebben a blokkban, amelyek külföldi Áfa tartalmúak vagy 0% áfát tartalmazó (alanyi adómentes) ajánlatok.

Így nézd ezt az árat.

2022. júl. 17. 11:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Hívd fel őket, egy próbát megér.
2022. júl. 17. 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A kriptó összeomlása miatt lement az ára, de még mindig nem éri meg. A foramax.hu-n van 3080Ti 450-ért amiben ugyanaz a 628 mm^2-es GA102 chip van, kb 2%-al levágva, és max 3-4%-al lassabb mint a 3090.

[link]

[link]

2022. júl. 17. 13:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Megrendeltem a kártyát a kérdés kiírása után 1 nappal, természetesen nem küldték azóta sem, és semmilyen visszajelzést nem kaptam. Kicsit utánanézve a boltnak sok kamu termék van ami nincs raktáron, csak vevőcsalogatónak rakják ki.
2022. aug. 4. 09:31
 9/10 Gymnospermatophyta ***** válasza:
Használtpiacon is érdemes körül nézni egyébként. 400k-ért röpködnek a 3090-ek. Vagyis ekörül. Lehet rá mondani, hogy bányász (ami nem minden esetben jelent gondot egyébként), de nem mindegyik az. Egy-kettő 400 alá is volt, hogy becsúszott. Pár hónap, főleg ha kinn a 4090... és 300/300+ -ért lehet venni aprón ezeket. Na én azt a pillanatot várom. :)
2022. aug. 4. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Szoktam az árukeresőn látni ezt az Uniboltot. Irreálisan olcsón hirdetnek mindent. Éppen ezért meg nem fordulna a fejemben, hogy bármit is rendeljek tőlük.
2022. aug. 5. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!