Az ASUS TUF 450 w 80+ bronze tápegység ventinlátorának forgási sebbeségét lehet szabályozni valamilyen programmal?
Figyelt kérdés
tápegység,ASUS, ADATA, folyadék csapágyas2022. júl. 15. 07:13
1/2 MGéza válasza:
Nem, mivel a tápegység nem számít hardvernek, magyarán az eszközkezelőben nincs és a windows nem látja csak használja. Ha lenne hozzá illesztőprogram akkor talán lehetne, így magát szabályozza ha van benne hőérzékelő.
2/2 anonim válasza:
Nekem volt anno egy Xilence Redwing 650W-os tápm amin volt egy 3 pines fan vezérlő szál igy a biosban tudtam állitani a fordulatszámot. De semelyik egyéb tápnál nem találkoztam vele, pedig sok tégla fordult már meg a kezeim között a munkámból adódóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!