Minden játék rosszul fut a gépen, mi lehet a gond?
Nem rég cseréltem videokártyát, egy RX6650XT-t vettem. De kb. egyik játék sem fut normálisan, nem vettem észre semmi javulást az előző kártáyhoz képest (GTX980). Mi lehet a gond?
Minden driver naprakész, de állandó "mikro lagg" van az össze játékban, az elvárthoz képest alacsony az FPS úgy átlagosan is. A furcsa az, hogy a CPU 30-40%-os kihasználtságon megy csak, míg a videokártya 90-99% között, de van amikor a CPU szintén csak 30%-os, de a videokártya sincs kihasználva 50%-nál jobban, mégis akad, laggol a játék.
Win 10
4*4GB DDR4 2400MHz RAM
I7 7700
MSI B250 PC Mate alaplap
be quiet pure power 10 500w
A videokártya 140W körül eszik ha már eléggé "pörög", a CPU meg 65W-os szóval nem hiszem, hogy a táppal gond lenne.
Na azért van másik profilja neki, de legalább a tápba nem tud most belekötni.
Mikor kártyát cseréltél előtte régi drivert DDU-val törölted? Ha ez nem történt meg akkor most töröld vele és úgy tegyed fel a friss drivert, így majdnem olyan mintha egy teljesen friss Win-re kerülne fel a driver, nem lesz meg az esélye, hogy a régi bekavarjon.
Illetve a játékok milyen háttértárról futnak, HDD vagy SSD?
#6 józaneszü ember megkérdezi hogy mi a táp tipusa mert az is okozhat gondokat.
Lehet neked mindegy hogy mi van benne de aki tudja hogy léteznek veszélyes tápok az megfogja tőle kérdezni hogy mi a típus.
Kérdező:
Előző videókártya drivereit törölted vezérlőpultból? ez is okozhat bajokat, windows ujratelepités sem árt hátha megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!