Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem látja a win telepítő...

Miért nem látja a win telepítő az adattárolókat?

Figyelt kérdés
Acer Nitro 5 notebookom van megvettem a win 11-et mindent ugy csinaltam ahogy kell, microsoft oldalon bootolhato progit hasznaltam de az istenert se latja egy adattarolót se. Mik lehetnek az okai?
2022. júl. 9. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Vagy biosban kapcsold ki e fícsört, vagy amikor telepítőben a lemezt akarod kijelölni importáld az irst/vmd drivert ahogy kéri.
2022. júl. 9. 23:41
 2/7 P.O.C. ***** válasza:
2022. júl. 10. 00:29
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem se látta az uj asus tuf gaming f15 2022 kiderült hogy hiányoztak az intel vmt driverek és betöltöttem azután már látta
2022. júl. 10. 07:36
 4/7 anonim ***** válasza:
ha a pendriveot nem látja akkor lehet hogy a secure boot bevan kapcsolva vagy a slot amibe dugtad usb 3.0-ás
2022. júl. 10. 07:37
 5/7 anonim ***** válasza:
vagy ha ez se oldja meg akkor a pendrive noname márkájú amit nem tud felismerni. kingstont mindenképp felismeri
2022. júl. 10. 07:38
 6/7 A kérdező kommentje:
megoldodott koszi most mar csak a wifibel kuszkodok egyszeruen nem eszleli a wifi vevőt
2022. júl. 10. 07:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Én helyedben biosban kikapcsoltam volna a VMD-t és probléma letudva. Úgy legalább működnének a gyári ssd programok, mint pl a samsung magician...

Ezzel a VMD-vel nem nyersz semmit. Valami raid szimulátor csak. :(

2022. júl. 10. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!