Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mekkora gépigénye van a GTA V...

Mekkora gépigénye van a GTA V RP-nek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy egy álagos rp szerverre való csatlakozásnak milyen rendszer követelményei vannak?

2022. júl. 7. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
nem nagy... nekem gt720m alatt futott.
2022. júl. 7. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
2022. júl. 7. 14:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Minimum egy GTX 660 kell hozzá, és akkor sem biztos hogy minden szerver jól fog menni.
2022. júl. 7. 14:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Procira is érzékenyebb mint a sima single rész.
2022. júl. 7. 15:11
 5/6 xKakashix ***** válasza:
100%
ha az Online elmegy gond nélkül, akkor az RP-nek is el kell, bár rp és rp szerver között vannak kis különbségek, ott van pl PandoraRP, az egy elég stabil szeró és ha nem ismered akkor tudom ajánlani mert elég egyedi dolgok vannak benne és az a szeró tényleg az rp-ről szól
2022. júl. 8. 09:04
 6/6 anonim válasza:
100%
Szerver függő, vannak szerverek amiken nagyon sok a script, a mappolás és emelett sok player van fent, azok zabálják elég erősen a gépet. Nekem egy gtx 1650em van és egy I7 4790-em 16gb rammal. Szerintem ez kb a minimum gépigény ami kell hozzá.
2022. júl. 15. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!