Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi az a konfiguráció amivel...

Pillowtalk2216 kérdése:

Mi az a konfiguráció amivel már szépen fut a GTA V RP?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!!

Azt szeretném kérdezni, hogy mi a legolcsóbban összehozható konfig arra, hogy a gta v rp-t "gond" nélkül játszhassam?

Nagyon elmerültem mostanában a videónézéssel ami 90% rp. Különféle magyar youtubereket nézek és engem is nagyon megfogot a roleplay.

A kérdést azért teszem fel, hogy hozzáértők válaszai és összerakott különféle konfigok közül tudjak választani.

A kritérium az, hogy fusson az rp. Nem érdekel más játék, mert van ps-em és azon játszok javarészt. Ez csak rp-re + max net.

Nem szeretnék sokat belefektetni, de értitek

Lehet komplett már összerakott gépet is írni, de olyat is, hogy én összerakom.

Köszönöm a válaszod.

2021. aug. 12. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

"A kritérium az, hogy fusson az rp" ebben az esetben azt jelenti, hogy 30 fps med grafikán vagy legyen meg azért a 60 high beállítások mellett? Monitor, periféra is kell?

Ha kellenek azok is akkor 150-170 k-ból ki lehet hozni egyet ami szépen futtatja majd neked.

2021. aug. 13. 02:03
 2/4 anonim ***** válasza:
39%
Nincs ilyen játék, ha a GTA 5 fut akkor online azt csinálsz vele amit akarsz.
2021. aug. 13. 10:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Akkor pontisítok. Gta 5 roleplay-t akarok játszani. Tudtommal kicsit erősebb hardver kell hozzá, mert neten játszol modolt autók stb.

Monitor nem kell, mert van egy jó 4k-s tvm.

És nem az árra vagyok legfőképpen kiváncsi, hanem a hardverekre. Milyen proci mennyi ram, milyen videókártya?!

1-es hát jó lenne az a 30-60 fps

2021. aug. 13. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
4k 30-60fps-hez bizony kell hardware. Minimum i7 7770k vagy ryzen 5 2600 és mellé egy gtx 1080, vega 64, rtx 2060 vagy 5600xt hogy highon fusson.
2021. aug. 13. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!