Windows 7 vagy XP? Melyiket ajánljátok?
Operációs rendszer
Dos
Processzor
Intel Core 2 Duo T6670
Processzor gyártó
Intel
Processzor sebesség
2.2GHz
Chipset
NVIDIA MCP79D
Megjegyzés
800MHz FSB,64bit,2MB L2 Cache,35W
Memória méret
4GB
Memória tipus
1066MHz DDR3
Megjegyzés
2 x SODIMM bõvítõhely akár 8GB RAM
Merevlemez kapacitás
500GB
Merevlemez tipus
SATA 5400RPM
Optikai meghajtók
DVD SuperMulti
Kijelző
15.6" HD (1366x768 HD, 16:9), Color Shine - LED háttérvilágítás
Grafikus kártya
NVIDIA® GeForce® GT320M
Grafikus kártya tipusa
dedikált
Grafikus kártya megjegyzés
1GB DDR3 VRAM
bocs nem akartam még 1 x leírni,de a lényeg érthető:
ajánlott e a 7 játékokra?
telepités utan frissit v vmi?azok kellenek?Hogy lehet kikapcsolni?
hálozatba tudunk játszani attol,hogy nekem 7 em lesz spannak meg xp?LANba?
bocs az elözöért,igazán leírhattam volna.thx az eddigi válaszokat,sokat segítettetek.kösz elöre is.
Windows 7 Ultimate.X86.X64-HUN
Megjelenés éve: 2010.04.11.
Verziószám: 7600.16539. x86fre & 7600.20655. amd64fre
Rendszerigény: 1GHz processzor (32- vagy 64-bit) * 1GB memória * 16GB üres hely a merevlemezen * DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt) * DVD-R/W meghajtó
Leírás:
Tartalmazza:
kiadás: 11-04-2010
1 db ISO fájl: W7ULTx86&x64-100411-HUN.iso
2in1
(7600.16539. x86fre. win7_gdr.100226-1909) (SPBuild 16481)
(7600.20655. amd64fre.win7_ldr.100226-1909) (SPBuild 20573) verziókat
Nyelv: Magyar-Hungarian
Méret : 3,42 GB (3 683 090 432 bájt)
Integrált frissítések száma: x86 = 270 db & x64 = 284;
2010.03.31-ig bezárólag !
Tudnivalok (mielott kérdeznél)
- Igen, magyar.
- Igen, 32(x86) és 64 (x64) bites.
- NEM Kér serialt, nem kell aktivalni!
-Stabilan fut, VirtualPC-n és élesben is Kipróbálva!!!!
-Lehetöleg mindenképp leformazott particiora kell telepiteni
Fájlok:1db ISO
-iso kiírása Nero-val CD/DVD kép
lemezre írása funkcióval
Max 4x-es sebességgel.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
A Windows 7 gépigénye:
* 1GHz processzor (32- vagy 64-bit)
* 1GB memória
* 16GB üres hely a merevlemezen
* DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt)
* DVD-R/W meghajtó
Aktiválás beépítve, a telepítés végén az elso bejelentkezéskor aktiválódik és automatikusan újraindul !!!
Cracket és Serialt nem igényel!
Telepítesi útmutató feljebb említve!
Egyszerűsíti a mindennapos feladatokat
A Windows 7 minden eddiginél egyszerűbbé teszi az alapokat. Az Otthoni csoport szolgáltatással egyszerűen megoszthatók a zenék, a dokumentumok, a nyomtatók és bármi más az olyan otthoni számítógépekkel, amelyeken a Windows 7 rendszer fut. A Windows Search megkíméli a mappákban és almappákban való körülményes keresgéléstől. A tálca jobb előnézetei segítségével nagyszerűen áttekinthető, hogy mi van éppen megnyitva, a Jump List menükben pedig a legutóbbi fájlok a jobb gomb egyetlen kattintásával érhetők el.
Úgy működik, ahogy szeretné
Nem számít, mennyi jó trükkre képes a számítógépe, ha nem működik olyan simán, ahogyan szeretné. Ezért a Windows 7 operációs rendszert úgy terveztük, hogy a számítógép gyorsabban kerülhessen alvó állapotba, valamint gyorsabban állhasson vissza abból. A Windows 7 támogatja a számítógéphardverek legutóbbi fejlesztéseit, például a 64 bites technológiát és a többmagos processzorokat, emellett a korszerűsített memóriafelhasználás hozzájárul a hardver teljesítményének legjobb kihasználásához.
Új lehetőségek
Ha már kéznél van egy egyszerűbb, gyorsabb számítógép, tetszetős új szolgáltatások is elkelnének. Ezen ne múljon: Néhány kattintással kapcsolódhat hálózatokhoz– otthon, a munkahelyén vagy egy kávézóban –, a Windows Touch (és a megfelelő hardver) használatával pedig ujjaival lapozhat végig fájlokat, dolgozhat képekkel, sőt, akár „festhet” is.
Link:
Méret: 3.43 GB
ez megteszi,nem?
A 64 bites xp valamivel biztosan jobban kihasználná.
Én csak netezni meg videozni használom a sevent,hálózatról nem tudok mit mondani,de valószínűsítem,hogy továbbfejlesztették az xp-t ebből a szempontból is.
A seven annak dacára,hogy microsoft temék,szerintem egy igazán kitűnő oprendszer.Nekem ez a benyomásom.Tisztára,mint egy jól sikerült linux és az xp keveréke,kis vistás stilus beütéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!