Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy számítógépbe lehet 2...

Egy számítógépbe lehet 2 különböző memóriát tenni?

Figyelt kérdés

1 db hyperx ddr4 8gb-os ramom van és szerettem volna rendelni egy ugyan ilyet, de csak párban találtam kettőt, ami meg 50 000Ft. Nem lenne baj, de csak 2 hely van a memóriának az alaplapon.

Lehet másmilyen márkájú ramot is mellé tenni?

Ha esetleg tudtok küldeni linket/oldalt, ahol tudok egyet rendelni az is jöhet.

2022. júl. 4. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, de a legjobb ha megveszed a kitet, kiveszed ami most benne van és eladod.
2022. júl. 4. 12:51
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#1 +1

illetoleg ez esetben barmilyen kitet vehetsz ami jofele, proci es lap is szereti

mondjuk nem tudom milyen az a hyperx 16GB kit ami 50 be kerul...

nagyon komoly darab lehet

joval olcsobban is vannak 16GB os KIT ek amik meg mindeg eleg jok iy

2022. júl. 4. 12:58
 3/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nezd meg jol mit neztel ki mert pont hogy a 2x16 (32GB KIT) osok mennek ilyen arban

meg nem e DDR5 ost neztel keres ra rendesen kodneve alapjan

extra gyorsakat nem nagyon latok szoval hogy azert lenne ilyen draga, de ha errol van szo nem beszelek re rola mert megeri

es persze ha veletlen megis 32 t akarsz arrol sem

2022. júl. 4. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet.
2022. júl. 4. 13:05
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

ezt láttam és ezért írtam

1: Miért érné meg eladni? Tervezem idén fejleszteni a pc-m és emiatt is lehet, hogy veszek majd egy új alaplapot, akkor nem lenne jobb megtartani ezt is?

2022. júl. 4. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:

"ezt láttam és ezért írtam"

Ez rettenetesen túl van árazva, valami készleten ragadt cucc lehet. 23 000-ért már kapsz 2x8GB-os kitet(ez volt most a legolcsóbb az arukereson) :

[link]

2022. júl. 4. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!