Ezzel az eszközzel meg tudom osztani a netemet két ház között?
Figyelt kérdés
Találtam ezt a kütyüt interneten böngészgetve. Kérdésem, hogy ezzel meg lehet osztani a netet két épület között? Annyit kell tudni a helyszínről, hogy a két épület kb 40-50 méterre van egymástól, közöttük egyéb lakóházakkal. Viszont tetőre kirakva tökéletesen lenne optikai rálátás. Működhetne ezzel ez a dolog?
És a link:
2010. szept. 20. 20:01
1/5 anonim válasza:
Ezzel a jelet lehet fogni kell egy router + tetőre antenna de vezetékes megoldás sem rossz.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem. És a tetőre milyen antenna kellene hozzá?
2010. szept. 20. 20:14
3/5 P.O.C. válasza:
Minden attól függ milyen távol van egymástól a két épület. És hogy van-e szabad rálátás. Mert anélkül nem fog menni.
Egyébként ennél van olcsóbb megoldás is.
4/5 A kérdező kommentje:
Írtam a kérdésnél, hogy van szabad rálátás, és cirka 50 méter van a két ház között. Viszont azért kéne a wifi, mert közte másegyéb házak vannak, szóval azt nem várhatom, hogy 3 szomszéd telkén húzgálom keresztül a kábelt.:D
Igen? És mi lenne az az olcsóbb?
2010. szept. 20. 20:50
5/5 P.O.C. válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!