ASUS VivoBook 14 pro rayzen 7 5800h 3050 videokártya szerintetek megéri 340ezèrt?
Figyelt kérdés
2022. júl. 1. 11:42
1/9 anonim válasza:
ebből a ryzen és a vivobook ami nem tetszik :D
ASUS okés, bár inkább zenbook vagy hasonló (vivo bookok gyengébbek, meg olcsóbb megoldásokkal operálnak, nem csak anyagban)
3050-es kártya is okés
340-ért meg főleg
14'' meg ki hogy szereti, nekem 14''-os zenbookom van tök jól elvagyok vele, bár én nem játszok rajta, hanem programozok, filmezek, utazás közben használom stb
2/9 szántóvető válasza:
a vivobook széria nem gamingre lett kitalálva.van asus tuf gaming 310-ért ugyanilyen karival,igaz csak 4000 szériás a poroci de akkor is sokkal jobban jársz vele.de van dell is,igaz hogy insprion de még az is jobb mint a vivobook.
3/9 anonim válasza:
#1 a tuf gaming széria az asusnál jó szokott lenni?
4/9 anonim válasza:
#3:
Nekem tuf még nem volt, de ismerősöknek akiknek van, ők elégedettek vele (gamingben).
5/9 anonim válasza:
Ennyi pénzért nem ASUSt vennék. Persze ellehet hinni azt a téves elképzelést, hogy az ASUS mindig jobb, és minőségibb, de ez hibás gondolat...
6/9 szántóvető válasza:
5) a minőséget nem tudom,de az tagadhatatlan hogy nagyon belehúztak.
7/9 anonim válasza:
Mibe húzták bele? Az Asus olyan, hogy van olcsón szarjuk is, meg drágán jó. Ha jót akarsz, akkor fizetni kell érte, de úgy meg az összes jó :)))
8/9 anonim válasza:
Attól függ, ha tudod, hogy a 3050 nem egy gamer kategória és/vagy neked az elég akkor jó
9/9 anonim válasza:
#5 nekem asus tuf gaming f15 2022 van de semmi baja nagyon jól sikerült a laptop...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!