A processzorom és a tápom kitudja hajtani ezt a vga-t?
Radeon RX 460 4gb vgat szeretnék venni. Ami kb 5%-al gyengébb mint egy gtx 960 vagy 1050 3gb.
És ezeknek a cuccoknak kéne hajtania. 1600x900 illetve 1920x1080-ba. De az elden ringben lehet, hogy még lejjebb kell vinnem a felbontást.
Intel Core I5 2300
9gb ddr3 ram
XIGMATEK GO GREEN Series PSU 80Plus 500W
Nem tudom ki moderáltatta ki a válaszom és miért, de nem volt jó ötlet.
A kérdező annak tudatában szeretne RX460-at venni, hogy az 5%-kal kisebb teljesítményű, mint a GTX960 ami nem igaz, az RX460 jóval gyengébb, sok esetben akár 25%-kal kisebb teljesítményt produkál.
Ha megveszi annak tudatában, hogy majdnem ugyanaz akkor gyakorlatilag átveri/megtéveszti saját magát, azzal együtt aki moderálásra jelentette a választ és azzal együtt aki kimoderálta. Ez nem csak nem hasznos de nem is etikus.
#5 Most nem azért, de az a 25% a GTX 960 meg GTX 1050 javára egy nagy hülyeség! Még mielőtt ilyenek írsz nézd meg ezeket a videókat és aztán írkálj. Sajnos gtx 960 vs rx 460 teszt nincsen. De látszik, hogy az rx 460 majdnem egyenlő az 1050-el. Átlagosan pár fps-el marad el. A gtx 960 meg szintén nem sokkal több átlagban a legtöbb helyen ez is. 5 fps-el veri az 1050-et. Ha a kérdező karija OC-s is. Akkor meg kb egál.
Gondolom az userbenchmark miatt írtad oda azt a 25%-kot!
Bár i3 6100-al lettek tesztelve. De az akkori játékoknál full hdban ez is elég volt a látható különbség eléréséhez. Pláne, hogy a vga kapott nagy terhelést
Ha rákeresel a nevemre userbenchmarkot éd hadonló baromságokat nem fogsz találni.
Ha hajlandó vagy a ratyi youtube teszteknél többet olvasni:
Nézzek inkább himihumi 2017-eseket amiket te linkeltél? :D
Mutass egy elfogadható minőségű friss tesztet, én egy darabot sem találok.
Én mondjuk semmit sem linkeltem...
Tessék, ez csak egy éves. Persze, ha te 80 éves driverekkel akarsz tesztelni, akkor hajrá, de nem tudom miért kéne így komolyan venni a véleményed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!