Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért jár száz százalékon az...

Miért jár száz százalékon az CPU egyik magja?

Figyelt kérdés
Ryzen 9 5900X processzorom van. Az egyik mag egyszer csak elkezd száz százalékon menni úgy, hogy a rendszeren kívül nincs futó folyamat, ami erőforrást használna. Nincs vírus a gépen. Általában akkor jön elő, amikor alvóba rakom a gépet, majd visszaébresztem. Újraindítás után helyre áll.
2022. jún. 26. 13:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Na, John, ez már sokkal közelebb állhat a megoldáshoz, mint az a sok ökörség, ami össze lett hordva itt.
2022. jún. 26. 13:31
 12/14 A kérdező kommentje:
De nem volt semmi, ami terhelte a rendszert. Nem csináltam képernyőmentést, de négy százalék volt a teljes CPU használat. Az msmpeng.exe használta a legtöbb processzoridőt a rendszert leszámítva. Az a Defender malware keresője, talán pont folyamatban volt, amikor alvóba raktam, és beakadt.
2022. jún. 26. 13:38
 13/14 anonim ***** válasza:
eredeti a windows?
2022. jún. 26. 14:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, bár ez egy használt-eredeti, bár annak retail. Gondolkozom rajta, hogy veszek egy bontatlant.
2022. jún. 29. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!