Miért jár száz százalékon az CPU egyik magja?
1, de, eszembe jutott. Csak ez nem így működik. Mutasd már meg nekem, hogy hol lehet megnézni, hogy melyik az a program, vagy folyamat, ami egy konkrét magot leterhel, de a többit nem, köszi!
John_McClane: Nem hiszem, mert a hőmérséklet is emelkedik, nem csak kiírja, hogy száz százalékon jár a processzor.
megtudod nezni valoban
attol meg hogy a win fut csak annak is van vagy 100 folyamata de szoszerint! nezd meg oket
alaplap gyartoi oldalan nezz szet ha vannak frissitesek tedd fel oket
elsosorban bios frissitesre gondolok
bios frissitesek 99% a mindeg nagyon hasznos
ellentetben a windows vagy driver vagy program frissitesekkel szemben
Rosszul írtam: feladatütemezőt akartam írni. Lehet valami frissítés miatt összejött valami bug, ami miatt alvásból felkeltve egy process beragad valami folyamatos max állapotba és pörget egy magot mint a bolond.
A feladatkezelőben azt látod melyik feladat hajtja a processzort, próbáld meg kilőni majd simán csak azt újraindítani parancssorból vagy futtatásból és lehet akkor normálisan indul és fut tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!