Csak én nem szeretem annyira MacBookokat? Tudom hogy nem játékra való! De szerintem így is túlárazott!
És mi gátol meg abban, hogy mást vegyél?
Én sem szeretem az Apple termékeket, de nem is vásárlok olyanokat.
A leggázabb, amikor valaki szidja X terméket, de azért csak megveszi...
"Tudom hogy nem játékra való! De szerintem így is túlárazott!"
Nem értem, hogy hogy függ össze a 2 dolog.. csak akkor lehet valami drága, ha rá van írva, hogy "GAMER"? Elég szűk látótérre vall ez a kijelentés.
Ezek a gépek professzionális munkára vannak tervezve, prémium kategóriában. Ezért drágák.. nyílván a nevet is meg kell fizetni, de manapság nagyon kevés olyan márka van ahol nem kell vagy kevésbé.
Anyaghasználatban, összerakásban, touchpadben, maga a rendszerben talán a legjobb gépek.
Iphone-okra ugyanez igaz, bár köztudottan azért az iphone-ok sok mindenben jobbak androidos társaiknál, de persze sok minden hiányzik is amit androidon megtalálsz, amíg nem használtad addig úgy sem tudod, én nem hiszem, hogy vissza fogok váltani androidra, az a gyorsaság, fluiditás, optimalizáció ami iphoneon van sajnos androidban nincs meg.
Szóval amit úgy érzel, hogy nem neked való, az simán lehet, hogy a másiknak a legjobb gép/készülék lesz.
Ja és nem attól lesz valami gamer, hogy oda van írva 72-es betűmérettel.. egy irodai gép is lehet gamer, ha erős benne a hardver, ez a szó inkább csak marketing fogás, mert erre jobban felfigyelnek az olyan emberek akik nem értenek hozzá, de mindig a hardver lesz a lényeg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!