Egy halott pixel miatt vissza vihetem a monitort?
Figyelt kérdés
Vásároltam az emagnal egy monitort de van egy halott pixel.
Viszont valahol azt olvastam, hogy 1 pixel miatt nem foglalkoznak vele. Valakinek tapasztalat?
2022. jún. 23. 20:34
1/6 anonim válasza:
Élhetsz az elállási jogoddal és visszaküldheted.
2/6 qkker1 válasza:
Attól függ, hogy milyen garanciális feltételekkel vetted. Van olyan is,hogy 1 pixelre is vonatkozik, és olyan is ahol nincs vagy csak több pixelre van garancia.
3/6 anonim válasza:
Visszaviheted, én akartam egy monitort vásárolni 5x is visszavittem az új monitorokat, mert mindegyik pixelhibás volt. A 6. jó lett.
4/6 anonim válasza:
Kérdés milyen pixelgarancia van rá. Alapból 1 pixel biztos nem garanciaköteles, de vannak boltok ahol lehet plusz pénzért olyan garanciát kérni hogy ezt is visszavihesd, pl. Oázis Computer
5/6 anonim válasza:
Garanciába nem fognak foglalkozni 1 pixellel, de ha 14 napja vetted akkor elállhatsz a vásárlástól és visszaküldheted (indok sem kell)
6/6 P.O.C. válasza:
Gyakorlatilag az elállási jog felülírja a pixelhiba szabályokat. Ezért nem szoktam személyesen soha vásárolni műszaki cuccot. Max annyira hogy elmegyek a megnézni a kiállított darabot. Úgysincs lehetőség a boltba se a beüzemelésre, és az alaposabb átnézésre, akkor meg minek?
A múltkor egy TV -t küldtem vissza elállási joggal, nem volt pixelhibás csak nagyon felhősödött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!