Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ebbe az alapba milyen processz...

Ebbe az alapba milyen processzor a legerősebb?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy az Asrock N68C-S UCC nevű régi alaplapomra milyen processzort tudnék újítani ami bele illő és teljesítménybe a legjobb? egy amd hd 7750 es kártyához, jelengleg 2011 óta egy amd 64x2 dual core 2,4 ghz 2005 es van benne ősrégi nagyon gyenge

2022. jún. 23. 20:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne költs erre a platformra, nem éri meg.
2022. jún. 23. 20:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Igazat adok neked hogy nem éri meg valóban, de használtan hátha találnék, ez a proci egy team fortress 2 ot is 20-25 fps el bír el, egy új gépre az a baj hogy ilyen maximalista vagyok aki hamár újít akkor fél millát legalább biztos bele fektetnék
2022. jún. 23. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

6 magos Phenom mehet bele, ha találsz, csak ne felejts el BIOS-t frissíteni. Viszont igaza van az elsőnek abban, hogy ettől a platformtól már nem szabad csodát várni.

2022. jún. 23. 21:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ránéztem a hardveraprón. Ezek a 6 magos phenomok olyan szinten vannak túlárazva, hogy na. 12-15 ezerért láttam fent, amit nagyon sokallok egy ilyen régi processzorért. Ennyit nem adnék érte.
2022. jún. 24. 07:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Ráadásul azzal sem működne rendesen, mert az alaplap feszültségszabályzása nagyon gyenge, maximum 95 watt tdpjű processzorokat ajánl a gyártó.

Amúgy is, ennyi pénzből már majdnem kijön egy olyan gép, ami ennél kétszer gyorsabb.

2022. jún. 24. 09:57
 6/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

akkor eleg ha keresel valami x4 es Athlon Phenomot ami 95W TDP s

ez a legidealisabb

viszont arban azok is meregdragak lesznek

lenyegeben vegulis annyiert egy jobb gepet is vehetnel ha talalsz persze szerencse kell ahhoz is

amiben benne lesz proci is es lehet kicsit jobb alaplap es a tobbi alkatresz is

10-20 kozott mar teljes gepet kapsz vagy egy jobb felkonfigot

foleg vga nelkul!

igy merlegeld veszel egy procit ennyiert inkabb?

2022. jún. 24. 15:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Most rendeltem bele 5200 ft ért egy hűtőt mert valamiért az tönkre ment benne hogy takarítottam, de akkor szerintem ennyi amit költök rá de ezt is mert filmet letölteni vagy kondihoz zene, én rengeteget szenvedtem ezzel a géppel majdnem minden játéknál ez a 15-25 fps, ezért ki akarom egyszer próbálni ezután olyan konfigot összeállítani ami 240 hz 240 fps és patika minden mert így tényleg nem élvezet játszani
2022. jún. 24. 17:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Mi szoltunk, hogy ne költs rá.

20ezer egy olyan gép, ami a jelenlegi videókártyáddal 60 fps felett futtatná az említett játékot.

2022. jún. 24. 21:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem nézek használtan egy gépet a hűtőt meg vissza vonom, annyi hogy a hd 7750 tényleg használhatóbb mint ez a 2005 os proci
2022. jún. 24. 22:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, egy jobb gépben szinte rá sem fogsz ismerni, elég sok teljesítmény marad parlagon, több, mint a fele.

Milyen nagyobb város van a környékeden?

2022. jún. 24. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!