Egy MSI B460M-A PRO alaplap Cikkszám: 233216 mellé mi a legerősebb proci ami rakhato ?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy i3 10100f van benne és érdekelne ha egyszer a jövőben cserélném milyen procit lehet e bele rakni amit az alaplap még kezel ?2021. nov. 9. 15:30
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt én is megtaláltam de ilyen valóban szabad is bele rakni ? Nincs ilyen limit mint hogy bizonyos processzor mellé már túl erős egy VGA ? Köszönöm szépen az információt azt hittem hogy hiába van ez megadva akkor se érdemes egy közepes i5nel erősebbet bele tenni mert meghal . De akkor nem így van köszönöm !
2021. nov. 9. 20:52
3/4 Közveszélyes Kontár válasza:
nem hal meg, legalabbis azonnal... (kesobb se biztos)
csak procit nem tudod kihasznalni vele rendesen mert mindeg visszavesz teljesitmenyebol
ugylatom gyenge VRM ("tapellatas") es alaplap hutoborda nelkul
vagyis csucsprocihoz nem idealis
VGA CPU nal sincs az hogy tul eros inkabb nem optimalis/idealis
de sok mastol is fugg mint egymashoz mert teljesitmeny kategoriajuk
mert a szoftverek igenyeitol fugg elsosorban
amugy pedig tehat mihez kell majd erosebb proci?
mert altalaban aki mindenfele jatekra hasznalja gepet annak mindeg a vga lesz keves elsosorban
4/4 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nem kell :D csak ha egyszer vennék egy másik videokártyát kötelező e lap és procit is cserélni vagy elég egy használt proci bele :D jelenleg egy gtx 1060 van i3 10100f el . De minden vágyam kielégíti egyenlőre úgyhogy ez csak 2-3 év múlva lesz cserés :P ( full hd leglowabb grafika min 25 FPS) de ezt bőven hozza most a dying light 2 vél :D
2022. márc. 15. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!