Ezek az alkatrészek kompatibilisek egymással hogy össze tudjak építeni belőlük egy számítógépet ?
Alkatrészek:
-Intel Core i5-11400F processzor (BX8070811400F)
-Kingston FURY Beast Black 2x8GB DDR4 3200MHz memória (KF432C16BBK2/16)
-GIGABYTE H510M H alaplap
-Samsung 250GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW M.2 PCIe SSD meghajtó
-Kolink Observatory Lite Mesh RGB edzett üveg fekete számítógépház (CAKL066)
-Western Digital Blue 2TB merevlemez (WD20EZBX)
-Aerocool 600W Cylon RGB ACPW-CE60AEC.11 tápegység
-ASUS GTX 1650 Phoenix 4GB GDDR5
#10 és honnan tudod hogy ddr5-nél nem sikerül? amúgy irtam hogy cl15 szóval nem értem miért akadsz ezen fent.
ráadásul pcie 7.0 express szabványt is bejelentették az 512gb/s-re lesz képes ,, nem tudni mit hoz a jövő de szerintem ne hátra menjünk hanem előre ne ragadjunk le a ddr4-nél
Tudod, nem tudom hogy trollkodsz vagy tényleg komolyan gondolod, de igazából simán fárasztó vagy, de vegyük úgy hogy jó szándékkal írom:
Ha komolyan gondolod, akkor legalább tanulj a témakörben és ne fél információkból próbálj valami okoskodást kihozni, és akkor nem fognak hülyének nézni, hanem segíteni is tudsz, szóval én most köszönöm nem fogom kifejteni neked a késleltetések és az órajel kapcsolatát mert teljesen feleslegesnek érzem főleg azok után hogy odáig nem sikerült eljutni amit linkeltem, hogy játékok szempontjából mennyi a diferencia amit a ram sebessége jelent.
Azt meg már külön furának tartom, hogy mit akarsz még a PCI-E 7.0-ról cikkel elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!