Ezek így kompatibilisek egymással?
Nem vagyok nagyon jártas ezért kérdezem, hogy ez a táp jó-e ezekhez az alkatrészekhez?
cp: e5450 gpu:gtx 660 alapl.: asus p5q pro
illetve r7 260xhez kompatiblis ami gtx 660-hoz?
Nagyszerű, és hol a tápegység?XD
A processzor 771-es foglalatba való, az alaplap meg 775-ös, persze némi faragással belemegy, de nem feltétlenül fog 100%-ban jól menni, mivel a BIOS-nál nincs rendes támogatás erre a procira (nem is ehhez a foglalathoz készült, nincs mit csodálni ezen).
Az alaplapon van PCI-E csatlakozó, így nyilván belemegy minden pci-e csatlakozóval ellátott videokártya a lapba. Tehát igen, az r7 2600x épp úgy berakható a gépbe, mint a gtx 660.
Az alap GTX 660-on egy db 6 pines áramkábel csatlakozó van, az r7 260x zöme szintén 1db 6 pines áramkábel csatlakozóval van felszerelve.
Jó eséllyel elég lesz neki a táp, de pontos táp típus nem ártott volna, mert lehet valami Keepout, Akyga, vagy egyéb hulladék van a gépben, amiket érdemes messzire elkerülni.
Táp tényleg kimaradt :) Késő van bocsi.
Én egy FSP Hexa+ 400w-os tápra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!