Office 365 diákcsomagot használok, azonban felmerült az igény a Microsoft Visio használatára. Ez a program azonban nincs meg asztali alkalmazásként, csak webes felületen tudom használni bejelentkezés után az Office 365 oldalán. Le lehet tölteni?
A Visio - annak ellenére, hogy a MS készíti - nagyon király szoftver.
De mondjuk 200 ezerért már lehet is jó. :D Nem egészen a hobbi-felhasználókat célozták meg ezzel a szoftverrel. (Azért őszintén kíváncsi lennék, hogy hányan, és mire használják ezt legálisan.)
Ha maradunk a legális úton, akkor három lehetőséged van:
- Megveszed. (Én nem tenném ennyiért.)
- Használod az online változatot. Bár ahogy nézem, ez azért erősen korlátozott képességű a "rendes" verzióhoz képest.
- Használod vavlamelyik ingyenes konkurenciáját. Én a Diát szoktam használni, bár őszintén szólva, csak folyamatábrákat készítek vele. Meg egyszer megcsináltam benne a munkahelyem hálózatának ábráját. Nem annyira profi, mint a Visio, de alapvető feladatokra jó, és közel 200 ezer forinttal olcsóbb. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!