Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Office 365 diákcsomagot...

Office 365 diákcsomagot használok, azonban felmerült az igény a Microsoft Visio használatára. Ez a program azonban nincs meg asztali alkalmazásként, csak webes felületen tudom használni bejelentkezés után az Office 365 oldalán. Le lehet tölteni?

Figyelt kérdés
2022. jún. 14. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a diák O365-nek ez nem része. Ha szükséged van rá, meg kell vásárolnod.
2022. jún. 14. 10:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Megvásárolható:

[link]

Ha sokallod az árát, vannak ingyenes alternatívák:

* [link]

* [link]

* A Libreoffice irodai programcsomag része: [link]

2022. jún. 14. 10:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Visio-ról tértem át egy opensource megoldásra, és nekem személy szerint jobban tetszik. Van Webes és Desktopra is:

[link]

[link]

2022. jún. 14. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezen a linken, viszonylag olcsón megveheted.

[link]

2022. jún. 14. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:

A Visio - annak ellenére, hogy a MS készíti - nagyon király szoftver.

De mondjuk 200 ezerért már lehet is jó. :D Nem egészen a hobbi-felhasználókat célozták meg ezzel a szoftverrel. (Azért őszintén kíváncsi lennék, hogy hányan, és mire használják ezt legálisan.)

Ha maradunk a legális úton, akkor három lehetőséged van:

- Megveszed. (Én nem tenném ennyiért.)

- Használod az online változatot. Bár ahogy nézem, ez azért erősen korlátozott képességű a "rendes" verzióhoz képest.

- Használod vavlamelyik ingyenes konkurenciáját. Én a Diát szoktam használni, bár őszintén szólva, csak folyamatábrákat készítek vele. Meg egyszer megcsináltam benne a munkahelyem hálózatának ábráját. Nem annyira profi, mint a Visio, de alapvető feladatokra jó, és közel 200 ezer forinttal olcsóbb. ;-)

2022. jún. 14. 11:52
 6/6 anonim ***** válasza:

4 es vagyok.

2021 58,99 dollár: [link]

2019 49,73 dollár: [link]

2016 36,87 Dollár: [link]

2022. jún. 15. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!