Játékra melyk alkalmasabb? GeForce 8600GT vagy Ati Radeon 4200
Egy HD 4200 egy IGP (Integrated Graphics Processor), különálló VGA kártyaként nem létezik. Így nincs is saját memóriája, mert a működéséhez szükséges memóriát a rendszer memóriából csípi le (Shared memory).
Szóval a kérdésre a válasz: az nvidia 9600 GT jobb, de nem árt ha van tartaléknak egy integrált VGA is, ha a PCI-E -es meghibásodna.
Örök kérdés:
Melyik játékot akarod futtatni?
Az előző válaszolóknak igazuk van, az a kártya a jobb, amelyikre integrálva van külön memória.
Ami kell hozzá:
Riva tuner2.24 (progi)
Szóval ezt letöltöd>telepíted>Mikor megkérdezi a végén, hogy el akarod-e indítani akkor NEM>újraindítod a gépet>Utána elindítod a Riva tunert és ide lépkedsz:
A 3. lépésnél mindent bepipálsz, majd restart.
Nálam azért 8600GS mivel elfelejtettem újraindítani aminek ez a következménye. Ha te is elfelejted, akkor csak tedd fel újra a 8600GT driverét és jó lesz. :)
Hát nem lesz jobb mint egy 8800GT, de észrevehető a javulás.
Íme egy konkrét példa amit én tapasztaltam:
A Mafia II a tuning előtt minimális beállításokkal futott 24fps környékén. A tuning után (most) is 24fps, de közepes beállítás felé vannak a dolgok. Pl:
Nem low hanem medium a geometria, árnyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!