Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptopomon egy kis részen...

A laptopomon egy kis részen lepergett a festék. Van bármi mód arra, hogy vissza lehessen állítani az eredeti állapotot, vagyis pontosan ugyanolyan színűre visszafesteni ezt a kicsi rész, mint amilyen a laptop többi része?

Figyelt kérdés

2022. jún. 6. 21:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%
Körömlakk?
2022. jún. 6. 22:01
 2/17 anonim ***** válasza:
31%

Mivel a kulcsszavak között, ott az RGB, ezért van egy, olyan megoldás, ami közel áll ahhoz, amit keresel. De neked kell hozzá kikeverni a festéket, nos hát, kérdező, a lényeg, hogy zárt térben legyél, olyan fénynél, ami nem változik, a színek miatt, fényképezd le a laptopot, közelről, hogy jól látható legyen a szín, online van:

Szín Választó (Color Picker), ahová feltöltheted a képet:

[link]

Aztán, a festéket is ugyanígy fényképezd le, amit kevertél, fontos, ugyanolyan közelről, és ne legyen vaku. Majd azt is töltsd fel, és ha a két szín egyezik, akkor lefestheted, (Nem biztos, hogy 100%-ban fog egyezni) De ez a megoldás jut eszembe, ha gazdaságos akarsz lenni, kis adagokba is adagolhatod a festéket keverésnél.

2022. jún. 6. 22:05
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

"Nem biztos, hogy 100%-ban fog egyezni"

Az viszont biztos, hogy 0%-ban fog egyezni, pláne ha az általad írt baromságot követi. Egyszerűbb egy igényes matricával (akár decal) vagy full skinnel eltakarni.

2022. jún. 6. 22:10
 4/17 anonim ***** válasza:
31%
Csakhogy, az mégsem lesz ugyanolyan színű, 3-mas. A kérdező pedig azt kérte, hogy ugyanolyan legyen.
2022. jún. 6. 22:16
 5/17 anonim ***** válasza:
72%
Amire te sem tudtál megoldást adni. Ugyanolyat a büdös életben nem kever házi módszerekkel, sőt, iparilag se a pontos recept nélkül. Az általam tanácsoltak legalább nem vágják haza amije jelenleg van.
2022. jún. 6. 22:19
 6/17 anonim ***** válasza:
13%
Nézd 5-ös, nem akarok vitát, de én nem vízfesték-re gondoltam, én leírtam a folyamatot, ami a színek összehasonlításáért felel. Ez minden.
2022. jún. 6. 22:27
 7/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Te almát hasonlítottál a körtéhez.
2022. jún. 6. 22:30
 8/17 anonim ***** válasza:
26%
Milyen színű laptop?
2022. jún. 6. 22:39
 9/17 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ne is legyen ugyanolyan színű.

Ragaszd körbe és fesd le. Amikor leszeded a körberagasztást úgy fog kinézni mintha az a négyzet direkt gyárilag ott lett volna.

2022. jún. 6. 22:40
 10/17 anonim ***** válasza:
41%
Jó lenne egy kép, amin látszik is a sérülés.
2022. jún. 6. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!