Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem nyomtat a HP DeskJet...

Miért nem nyomtat a HP DeskJet 2620 nyomtatóm?

Figyelt kérdés

Van egy HP DeskJet 2620 nyomtatóm, ami pár napja a "Nyitva a nyomtató ajtaja" hibaüzenetet írja ki, ha nyomtatni akarok, és nem hajlandó nyomtatni... Természetesen SEMMILYEN ajtó nincs nyitva, a "patronos ajtó" sem... A HP Smart nevű alkalmazással szkennelni sem tudok, ugyanis azt írja ki, hogy nem kompatibilis a nyomtató szkennere a programmal... Ja meg még azt is kiírja / kiírta, hogy nem tudja / tudta beolvasni a nyomtató információit...

Valakinek esetleg van valami ötlete? Ez vajon szoftveres vagy hardveres hiba lehet?

2022. jún. 5. 17:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem távolítsd el a driverét, és telepítsd újra...utána kiderül.
2022. jún. 5. 19:27
 2/13 anonim ***** válasza:

A driverrel semmit nem ér, ha a nyomtató kijelzőjén is ott a hiba. Ez valami hardveres dolog lesz. Elég valószínű, hogy nem is lehet javítani.

Legközelebb lézer nyomtatót vegyél, a tintasugarassal csak a baj van.

2022. jún. 5. 19:41
 3/13 P.O.C. ***** válasza:

Esetleg ezeket próbáld meg:

[link]

Ha nem oldja meg valószínűleg kuka, ha lejárt a gari. Ilyen olcsó nyomtatót nem éri meg szervizeltetni gazdasági totálkár miatt.

2022. jún. 5. 20:35
 4/13 anonim ***** válasza:
A megoldást majd írd ide légy szíves, mert egy ismerősömnek ue. van...
2022. jún. 5. 21:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2022. jún. 9. 20:42
 6/13 A kérdező kommentje:
Egyelőre (még) nincs megoldás, meg nem is nagyon volt időm vele foglalkozni... De nagy eséllyel új nyomtató vásárlás lesz...
2022. jún. 11. 16:04
 7/13 anonim ***** válasza:
#6: Ha új nyomtatót veszel, fogadd meg a tanácsot és lézert vegyél, ne tintásat!
2022. jún. 11. 20:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Lézert! Bárcsak azt vettem volna én is...
2022. jún. 11. 22:13
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát pedig az #1-es válaszolónak volt igaza... Ugyanis sikerült megoldani a problémát a driver újratelepítésével, már működik a nyomtató... :-) Most már csak magamat szidom, hogy miért nem próbáltam ezt meg előbb...
2022. jún. 23. 13:05
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen dilettáns idióták írják a HP-nál a drivereket, de mindig tud új baromságot mutatni egy-egy driver...

Ha a hardvereik is olyan pocsék minőségűek lennének, mint a driverek, már rég csődbe ment volna a HP.

2022. jún. 23. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!