Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a táp aktív PFC-s?

Ez a táp aktív PFC-s?

Figyelt kérdés
Codegen 400W ATX/EATX tápegység P4 PFC
2010. szept. 18. 21:57
 1/6 P.O.C. ***** válasza:

Ez semmilyen PFC -s vagyis nem tartalmaz PFC áramkört.

Ha jót akarsz megadnak és a gépednek, akkor nem veszel ilyen ipari hulladékot, vagy ha már megvan akkor dobd ki a szemétbe..

2010. szept. 18. 22:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Jelenleg ez van, de le akarom cserélni mert tanácstalan vagyok miért de random időközönként magától hirtelen leáll.
2010. szept. 18. 22:25
 3/6 A kérdező kommentje:
*de random időközönként magától hirtelen leáll a gép.
2010. szept. 18. 22:26
 4/6 P.O.C. ***** válasza:
Ez a túlmelegedés jele. Egy ilyen tápnak csúfolt kínai ipari hulladék, mindenképp egy potenciális gócpont egy számítógépbe. Szóval akkor is cseréld egy normálisabbra, ha nem függ össze a hibával.
2010. szept. 18. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
olcsó kategóriában csakis FSP, vagy Gigabyte. Inkább FSP. Hiába pasziv PFC-sek ezek is, de 1000x jobbak. És nem gagyik. Ráadásul az FSP gyártó is, nem licenszelő, sz@rt meg nem ad el.
2010. szept. 18. 23:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam én is túlmelegedésre de ellenőriztem a hőmérsékletet és normál értékeken belül volt.Ezért is akarok tápot cserélni mert sok helyen hallani olvasni hogy gagyi megbízhatatlan.
2010. szept. 18. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!