Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Menyibe kerül a legolcsóbb...

Menyibe kerül a legolcsóbb AM3-mas processzor?

Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Alaplap kompatibilitási listáját nézd meg a hivatalos oldalán

Utána hardveraprón állítsd be a legolcsóbb am3 procikat,és válassz olyat, ami kompatibilis az alaplapoddal

Bios verzióra is figyelj, és frissíts, ha szükséges

2022. jún. 3. 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:

1500-2000 körül lehet kapni Athlon II X2 250-es procikat.

[link]

[link]

Aztán, hogy ér-e ennyit, az más kérdés. Ennyiért adják és kész.

2022. jún. 3. 13:03
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Ér vagy nem, de viszik mint a cukrot. AM3-as egymagos Sempron procikat passzoltam el tavaly 1000 Ft-ért, egy hétig se kellett hirdetnem. Aztán lehet csak BIOS frissítés erejéig volt a lapban, az engem már nem izgat, ha egyszer megvette arra használja amire akarja.
2022. jún. 3. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Kb 1 hónapja sikerült a jófogáson kifognom 2 AM3-as procit. Egy Athlon II X2 240-et, meg egy Phenom II X2 560-at. Darabját 700(hetesszáz) forintért árulta egy illető. Postával fizettem a 2-ért 2000ft-ot. Nem állítom, hogy ez az általános, de gyakran kell nézni a hardveraprót, jófogást.
2022. jún. 3. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!