Mi értelme a plexi oldalú háznak és világitós ventilátor meg ezek a baromságok?
Ennél a kérdésnél pont aktuális a téma
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
Tudod, van, aki szereti szebbé tenni a technikai eszközeit. Szeretné, ha ne csak egy unalmas gépház legyen ott, hanem valami olyan, ami számára vizuálisan megnyerő.
Én ugyan nem vagyok ennek a híve, de ettől még nem kell egyből hanzó szájjal nekimenni a másiknak, meg zsigerből baromságnak titulálni, ha valami olyasmit mer csinálni, ami neked nem tetszik.
Nekem is plexi van és világít is, hőfoktól függően.
Nekem tetszik. A villogás meg futó fények mondjuk nekem már sok lenne, de ez a hideg - zöld, meleg - sárga, forró - piros dizájn tetszik.
Sokkal hangulatosabb éjszaka pl. mint ha csak egy doboz lenne egy sötét sarokban :)
Szerintem mindenféle díszítés csak ízlés kérdése.
ma 12:23
A linkelt kérdésnél a kommentelők tartják annak,én csak őket idéztem..
A villogó led borzasztó idétlen, én mindenhol tiltom azonnal. Játéknál nekem különösen fontos, hogy a monitoron kívül ne vonja el semmi a figyelmem, a bazári villodzó alaplap-vga-ram pont nem ilyen.
Az átlátszó oldallap pedig hasznos, pl. nekem voltak gondjaim cpu-val és csak ránéztem, forog-e a venti. Nyilván csak pár másodperc levenni az oldalát, de úgy gondolom a következő házam is ilyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!