USB távoli irányítását szeretném lehetővé tenni, de azt hogy lehet?
Figyelt kérdés
A lényeg annyi lenne hogy a tvben jelenleg kettő merevlemez van csatlakoztatva. Nem akarom hogy akkor is menjen amikor nem használom de ugrálni se akarok mindig. Nyilván ez csak kényelmi szempont miatt lenne jó. Tehát egy olyan eszközt keresek amit bedugok a tv usb foglalatába és abba az eszközbe tudom bedugni a merevlemezt. Ezt az eszközt wifin vagy bluetoothon szeretném irányítani. Az irányítás alatt azt értem hogy az eszköz tovább engedje az eszközbe dugott merevlemezt a tvhez.2022. máj. 29. 19:31
1/3 anonim válasza:
"Nem akarom hogy akkor is menjen amikor nem használom"
És miért baj, ha stand-by módban van, ha nem használod?
2/3 anonim válasza:
Vagy bevállalod hogy emiatt havi 50Ft-al nagyobb lesz a villanyszámlád vagy odamész és menüből leválasztás után kihúzod.
Ha ezt nem tudod megspórolni a havi kosztpénzből akkor néha kiülsz egy forgalmas utcasarokra koldulni. :)
3/3 Shaddark válasza:
Nem megy ha nem használod.
A tévéd átkapcsolja stand-by módba, ahogyan az előttem válaszoló is írta.
Felesleges bármit is közé dugnod, a televíziót tervező mérnök szakemberek sem butábbak mint te. Jó ötlet, így nekik is eszükbe jutott hogy lekapcsolják az eszközt ha nem használja a készülék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!