Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gép összerakásnál szoktatok...

Gép összerakásnál szoktatok adni a kinézetre?

Figyelt kérdés
Tehát hogy pl egy memoriából inkább olyat raktok bele amin van hütés vagy jó a hütés nélküli is olcsóbbért?
2022. máj. 27. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Szerinted a hutes az a kinezet miatt van rajta...?
2022. máj. 27. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
#1. Figyelembevéve azt, hogy hűtőborda nélküliek is vígan működnek, némely esetben akár tuningolhatók is, igen, a hűtőborda mégha nem is egészben, de nagyrészt kinézet miatt van rajtuk.
2022. máj. 27. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Én szeretem, ha a gépem jól néz ki, ha már edzett üvegű oldallapú házat vettem. Ebben az esetben mindenféleképpen jól kinéző alkatrészeket próbálok venni, mivel ez a célja az edzett üvegnek. Amúgy, ha nem üveges házat vettem volna, akkor mindegy, csak működjön kifogástalanul.
2022. máj. 27. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Mit érdekel engem mi hogy néz ki a fekete bádoglemez házban..
2022. máj. 27. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
A monitort nezem jatek kozben, nem a gephazat.
2022. máj. 27. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Annyira nem foglalkoztat a kinézet, nem azt nézegetem.
2022. máj. 27. 21:33
 7/8 xKakashix ***** válasza:
58%

én ha összerakok egy gépet, akkor mindenképp igényes kinézetűt fogok összerakni ami nekem is tetszik, legyen az letisztult kinézet vagy éppen rgb.. főleg ha TG vagy plexi oldala van és belátsz

ha abszolút a legjobb ár/érték arányt szeretnéd kihozni akkor spórolhatsz ezeken pár ezer Ft-ot, mint pl az összeillő színek, világítás stb..

2022. máj. 28. 07:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Asztal mellett van a gépház így kb. semmit sem látok belőle, így nem mondanám, hogy fontos a külső. De ha választani kell a szivárványban pompázó trendi karácsonyfás RGB-marhaság vagy anélkül, akkor utóbbi.

Iszonyatosan zavaró, nem is értem pl. villodzó alaplap mellett hogy tudnak az emberek játszani. Első dolgom mindig letiltani a fényeket :/

2022. máj. 31. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!