Windows 7-en hogy lehet megcsinálni, hogy azt hallja a beszélgetőtársam amit én hallok?
Nyilvánvalóan gépen keresztül beszélgetek, azért van a windows 7 kiírva. Tehát skype szerű programon beszélgetek vele, és azt szeretném hogy ő azt hallja, amit én hallok. (pl ha zenét hallgatok ő is azt hallja.)
egyébként meg nem kérdeztem ilyet korábban, most kérdezek ezzel kapcsolatban először.
Akkor ezt nem te kérdezted:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1..
Az a Skype szerű valami a Ventrillo?
Teamspeak 3, olyan mint a ventrilo.
Na szóval látom hogy beoltottátok ezt a másik gyereket is akinek ugyan az a problémája mint nekem, szóval elmondom mégegyszer.
Azt szeretném megoldani, hogy a skypeon levő beszélgetőpartnerem azt hallja, amit a gépen hallok. Tehát például ha elindítok egy zenét, amit a hangfalamon hallanék, azt instant közvetítse neki, és ne kelljen odarakni hozzá a mikrofont. Tehát elindítok valamit, és automatikusan már küldi is a hangot a beszélgetőtársnak. Ilyenkor egyébként xp-n nem is lehetett beszélni a mikrofonba, mivel nem vette be a hangomat, hanem azt a hangot vette be ami a gépemen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!