Mitől ilyen forró a processzorom?
Figyelt kérdés
Van egy AMD athlon x4 880k processzorom amit ma raktam be a gépbe és core temp-tel mértem a hőmérsékletet! A legerősebb játékoknál is 50/60°C volt az átlag hőmérséklet ami teljesen jó viszont a gépházamat szétszedtük és a processzorom hátúlja kegyetlen forró! Ez normális? Ha nem akkor mit ronthattam el?2022. máj. 24. 20:45
1/3 anonim válasza:
MIért nem vártad meg amíg kihűl? Utána nem lett volna forró a hátulja (bár ezt nem nagyon értem de biztos úgy van ).
2/3 anonim válasza:
Mit jelent a kegyetlen forró, számokban? 50 fok már égeti a kezed, 44-45 fok felett minden káros a szervezetre(~a szövetek megégnek tőle, nyilván egy apró, 50 fokos kis mütyűr nem ugyanolyan tempóban süt mintha rátenyerelnél a gáztűzhelyre, de egyértelműen forrónak fogod fel).
3/3 A kérdező kommentje:
2.: Igen azóta rájöttem! Köszi a választ!
2022. máj. 25. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!