Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A monitor stanby módban marad...

A monitor stanby módban marad mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Egy filmet kezdtem el nézni lementem kajáért mire feljöttem sötét a kép,de úgy voltam vele 10 percre van állíva,hogy kikapcsoljon a kijelző de hiába mozdítottam az egeret nem kapcsolt vissza.Aztán ki be kapcsoltam felvillant a monitor logója és újra kiírta standby mode.Aztán kihúztam a kábelét a videokártyából majd visszadugtam akkor vissza jött a kép láttam a windows asztalt utána rögtön írta standby mode és megint sötétség.Most mi lehet ez vajon a monitor nincs egy éves se még,eddig tökéletesen működött.Lehet esetleg videokártya driver vagy valami háttérben települő windows frissítés vagy a monitorban krepált be valami?

A monitor menüje se a felbontást se a Hz-t nem írja ki

[link]

2022. máj. 22. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel mozgatásra be-bejön a kép, jó eséllyel meg van törve a kábel, valószínűleg nálad is csak simán lóg a levegőben aztán jó napot. hdmi-hdmi vagy DP-DP 1,5 méter 1-2 ezer forint.
2022. máj. 23. 09:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát érintkezési hiba nem biztos mert nem mozgatásra ugrott be pillanatra a kép hanem kihúztam bedugtam a videokártyából és bejött pillanatra aztán kiírta standby mode. A kábel a monitor ól kijőve kábel vezetőn jön ki de lehet inkább csak lógat i kéne mert teljesen letolva a magasságot úgy a kábel feszül.
2022. máj. 23. 11:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha feszül, az pont hogy lassan "töri" az anyagot, ha tudsz kérj kölcsön egy kábelt és úgy dugd össze a gépet a monitorral, hogy ne feszüljön.
2022. máj. 23. 13:35
 4/5 Morzsi007 ***** válasza:
Nem biztos, hogy monitor probléma. Egy kijelző van a gépre csatlakoztatva? Elsőnek egy másik kábellel próbáld ki. Ha több megjelenítőd van, akkor “win”+ “P” billentyűkombinációt.
2022. máj. 23. 14:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Azóta jó lett de pl az eseménynaplót nem tudom megnézni hiába én vagyok a rendszergazda valahogy a windows korlátozott egy két dolgot

[link]

Ezzel lehet valamit kezdeni vagy újra kell rakni a windowst?

2022. máj. 23. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!