A monitor stanby módban marad mitől lehet ez?
Egy filmet kezdtem el nézni lementem kajáért mire feljöttem sötét a kép,de úgy voltam vele 10 percre van állíva,hogy kikapcsoljon a kijelző de hiába mozdítottam az egeret nem kapcsolt vissza.Aztán ki be kapcsoltam felvillant a monitor logója és újra kiírta standby mode.Aztán kihúztam a kábelét a videokártyából majd visszadugtam akkor vissza jött a kép láttam a windows asztalt utána rögtön írta standby mode és megint sötétség.Most mi lehet ez vajon a monitor nincs egy éves se még,eddig tökéletesen működött.Lehet esetleg videokártya driver vagy valami háttérben települő windows frissítés vagy a monitorban krepált be valami?
A monitor menüje se a felbontást se a Hz-t nem írja ki
Azóta jó lett de pl az eseménynaplót nem tudom megnézni hiába én vagyok a rendszergazda valahogy a windows korlátozott egy két dolgot
Ezzel lehet valamit kezdeni vagy újra kell rakni a windowst?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!