Asus RTX 3050 8GB Phoenix videokártyához elég egy FSP Hydro 500W Bronze tápegység?
Tegnap rendeltem egy webáruházból ezt a kártyát (persze azóta fel is ment egy tízessel az ára így nem lehetett sokat agyalni).
Akkor rákerestem, hogy "RTX 3050 power supply requirement" és találatként hozta, hogy 450W a min, meg 500W bőven elég lesz.
Mondom jó, akkor gyorsan rendeljem meg mielőtt megint felmegy az ára.
Aztán most látom a hivatalos oldalán, hogy 550W az ajánlott PSU. Ez valami Phoenix nevű rtx 3050 (nem tudom miben más mint a többi).
Teszteken is kb 5%-al magasabb a fogyasztás, mint az RX660-nak amihez 500W-ot ír minimumnak.
Nekem egy FSP 500W Hydro Bronze tápom van (ami talán 80%-os) és ez elvileg minőségi táp, de ha nem elég neki ez sem, akkor mondhatom is vissza a rendelést? (ha egyáltalán erre van lehetőség)
Gépem amúgy semmi extra: Ryzen 5 2400G, 2x8 GB DD4 Kingston Fury Beast 2666Mhz, 1x80mm-es és 2x120mm-es ventillátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!