Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes most videokártyát...

Érdemes most videokártyát venni vagy várjak még vele? Ha igen meddig?

Figyelt kérdés

Utóbbi időben volt egy áresés, de szerintem még mindig pofátlanul drágák. 180 ezer egy RX6600-ért ami max közepes grafikára elég 1080p-ben? Nevetséges.

Azt is olvastam, hogy most volt egy padló a kriptopiacon. Vajon ettől észhez tér végre a hardverpiac?

2022. máj. 19. 21:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sajnos úgy látszik lekéstem végérvényesen róla:

PowerColor RX6600-on gondolkoztam és naiv laikusként be is állítottam 145 ezer alá az árfigyelőt, de a legolcsóbb valami gagyi webshopnál volt. Onnan meg nem mertem rendelni, hátha valami ismert webshop-nál is lesz kedvezményesen, aztán bő 1 hét alatt a min. ár 30 ezerrel az átlagár meg 10 ezerrel ment feljebb 187-re.

[link]

Asus rx6600 még most van 157-ért, de ez az unibolt.hu nem tudom mennyire megbízható, azt írja, hogy külföldi székhely.

[link]

Merjek onnan videokártyát rendelni?

2022. máj. 20. 22:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!