BIOS chip javítás???
Ki kell forrasztani a bios chipet és egy külső bios flashelővel újraírni.
Ha neked nincs ilyen, akkor viszont nem valószínű, hogy gazdaságos a javíttatása.
Támogatja a "GIGABYTE Virtual Dual BIOS Technology"-t, szóval vissza tudod állítani az előzőt elvileg.
Keress rá erre, amit írtam. Ha nem megy, szólj!
#5: a kérdező egy 2006-os gépről kérdez. Ez szerinted "modern lap"..?
Egyébként a 2013-as intel Asrock gépemben is kivehető tokban van a 8 lábú ic. Igaz az még 8MB-os, a mostani 16-32MB-os chipeket már a chipgyártók csak smd kivitelben készítik emiatt nincs tokban a legutóbbi alaplapokban.
PLCC..???
Nagyon el vagy tévedve. Az valamikor 2004 előtt volt divatban. Az utóbbi 15 évben 8 lábú soros programozású chipeket használnak. Akár forrasztott smd, akár tokban van kb ugyanannyi helyet foglal, csak ez utóbbi 'magasabb' és több lépés a felrakása. Csak ennyi a különbség ATX esetén.
"Ugyanis a PLCC és hasonló"
Megint kiválasztottál egyetlen szót, de ami két szó még utána jött, az már valahogy kimaradt, de bocs hogy nem áűlltam neki felsorolni őket, és csak egy szemléltető példaként beírtam a PLCC-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!