Mi a különbség a 2 tápegység között?
Tápegységet akarok cserélni és hozzá értők válaszát várom akik részletezik miben tér el a kettő.
FSP 500W ATX/EATX
FSP SAGA II 500W ATX/EATX
Előre is köszönöm.
A FSP 500W ATX/EATX bármi lehet. Mert lehagytad a legfontosabb jelölést pl.:FNF,APN,GLN,GHN stb. Enélkül aligha lehet különbséget tenni.
A SAGA sorozatot az olcsóbb spórolósabb piacra szánja az FSP. De egyébként semmi gond velük. A belvilága szinte teljesen megegyezik az olcsóbb kevesebb csatlakozóval szerelt APN -el. Bővebben:
Így van. Semmi gond a minőségükkel és a megbízhatóságukkal. Nyugodtam megveheted a kettő közöl bármelyiket. Mint fent mondtam, és a linkelt teszt is alátámasztja, csak színezésben és drótokban különböznek.
22:36-->De itt nem SAGA -ról hanem SAGA II -ről van szó. Ez pedig kb. csak fél éve van a magyar piacon.
Igazad van, lehet lassan aludnom kéne. :)
Lényeg, bármelyiket is választod, egy ideig nem lesz vele gondod (én gépembe egy 350-es FSP dolgozik immár 3 éve szorgalmasan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!