Apple oldaláról van lehetőség részletfizetésre?
Figyelt kérdés
Nem találtam sehol se infót arról hogy lehet vagy nem2022. máj. 18. 21:03
1/5 anonim válasza:
Aki csóró, ne akarjon Apple terméket. Ha nem tudod megvenni az három havi fizetésed egy részéből, amit amúgy is elszórnál, akkor szerintem kár erről beszélni.
2/5 A kérdező kommentje:
Mar bocsi de attol mert valakinek nincs havi felmillios fizuja miert ne vehetne apple termeket?
2022. máj. 19. 18:29
3/5 anonim válasza:
Mert ez egy luxus termék, amire nincs szükséged tulajdonképpen. Nem azért veszed mert jó, hanem mert megteheted, státusszimbólumnak tartod, vagy csak kedvtelésből. Egy tucat szar termék, gagyi alkatrészekből. Magyarul minek adna ki valaki tripla annyit ezekért a szarokért, ha nem tripla annyira jó mint a konkurencia?
4/5 anonim válasza:
Hát én nem luxusnak gondolom, mert ezen dolgozom minden nap… 3-as válaszolónak javaslom, ha teheti próbálja ki a Mac rendszert…
5/5 anonim válasza:
4 az operációs rendszerrel semmi probléma nincs (vagy is van, de sokkal kevesebb mint egy windowssal), mint termékkel és a hozzá tartozó szolgáltatással van probléma. Ha ingyen kapod az tök jó, de a reális piaci érték négyszeresét kifizetni ezért, magadnak, az sehogy sem éri meg. Igen time machine, meg final cut, meg xcode. Ezek csak mac-en vannak. De ez mind munkda, tehát munkaeszköz kell hozzá, ezt meg a cég adja... magadnak, pusztán szórakozásra mondhatni teljesen felesleges, mert fele annyiért jobbat kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!